Madværksted 14. marts 2018

Madværksted 14. marts 201814 Mar 18:30 - 21:30 - Vejen
Vejen Idrætscenter

Route

Vi laver mad sammen i hyggelige og afslappede rammer på Grønvangskolen i Vejen.

Ved ankomst serveres lidt godt til ganen og du får et opskrifthæfte med opskrifter på juice, smoothie, salater, dressinger, varme retter, bagværk, lidt sødt og mere til.
I fællesskab finder vi ud af hvilken ret hver især ønsker at tilberede og får herved mulighed for at smage en helt masse spændende mad, dufte, opdage nye ingredienser og få tips og tricks til håndtering af råvarer.

Jeg tager udgangspunkt i årstidens råvare, og knytter lidt ernæringsteori sammen med de valgte ingredienser, som f.eks. understøtter hjertekarsystemet, fordøjelsen, syre-base balancen, detox og mange andre emner. Alt sammen for at give kroppen de bedste byggeklodser til, at være den bedste udgave af dig.Efter der er lagt kræfter i lækkerierne, bliver maden samlet og man får mulighed for at smage på alle retterne og lige fortælles hvordan retten blev fremstillet.

Det er for mig meget vigtigt at hver kursist får masser af inspiration og motivation til selv at gå hjem og fortsætte, og ikke mindst har haft en dejlig aften/dag, hvor maven bliver forkælet.

Alle kan deltage, opskrifterne er enkle og lige til.

Hvornår: den 14. marts 2018 fra kl. 18.30-21.30
Hvor: Grønvangskolen
Pris: kr. 275.-© 2018 Siguez