Jule Velværemesse i Sorø 2018

Jule Velværemesse i Sorø 201810 Nov 14:00 - 11 Nov 17:00 - Sorø
Sorø Hallen / Halservice

Route
More info

Til behandlere/udstillere

2018

Tid til hyggelig og unik Jule Velværemesse i Sorø Hallen - en messe med velvære og pleje for krop og sjæl med et touch af mystik ;-)

Sorø Hallen vil danne rammerne til en weekend med en masse hygge - men også en rigtig god og anderledes oplevelse i en verden med masser af velvære og pleje for alle sanser.

Hallen vil være pyntet med hyggelige pavillioner der giver en helt speciel og varm markedseffekt - der gør det ekstra spændende og hyggeligt.Kroppen er en helhed – fra yderst til inderst - så messen henvender sig til behandlere indenfor alle typer af behandlere indenfor velvære og pleje for krop og sjæl – det kan være massør – Spirituel/alternative behandlere – Mani/pedicure - bevisthedsmedicin - frisør - fodterapeut – eller dufte og olier - samt andre behandlinger der kan give krop og sjæl en god balance og velvære. Velvære kan også være lækkerier til ganen f.eks chokolade - vin eller noget helt andet.

Julen er hjerternes fest, så her har du mulighed for, at lave et helt specielt tilbud til den fine men også kræsen gæst der ønsker noget helt specielt og andereledes til jule- eller adventsgave.

Der vil på messen være mulighed for at vise din forretning frem med nogen gode introduktionsbehandlinger til gode messepriser.

Hvis du kunne tænke dig at deltage på denne hyggelige messe der oser af god energi, dygtige behandlere samt hyggeligt pyntet små pavilloner - så tilmeld dig allerede nu.

Skriv en besked på hjemmesiden www.sjælsportmessen.dk og du vil blive skrevet på listen indtil der kommer tilmeldingsmulighed på selve hjemmesiden.

Læs meget mere på hjemmesiden om størrelse og pris
www.sjælsportmessen.dk

Glæder mig til at høre fra jer :-)

DEL DEL meget gerne i jeres netværk :-)


Past Events

Bevæg Dig For Livet Seniorgymnastik

27 Oct 10:00 - 16:00 27 Oct 10:00 - 16:00 - Sorø Sorø
Sorø Hallen / Halservice Sorø Hallen / Halservice
Bevæg Dig For Livet Senior Gymnastik er et nyudviklet træningskoncept, der tager afsæt i den traditionelle gymnastikform kombineret med nuværende viden og forskning indenfor...   More info


© 2019 Siguez