Bolig & Livsstilsmesse Roskilde 2018

Bolig & Livsstilsmesse Roskilde 201813 Oct 10:00 - 14 Oct 17:00 - Rødekro
Boligdage.dk

Route

Roskilde bliver vært for Sjællands største boligmesse
13.-14. oktober 2018

Roskilde Kongres Center bliver centrum for årets bolig- og livsstilsevent, når messefænomenet Boligdage kommer til Bauhaus Arena.

Boligdage har gennem de sidste 20 år været tradition i flere byer rundt om i Danmark – og fra oktober 2018 nu også i Roskilde.

Alle sejl bliver sat til for at gøre Boligdage i Roskilde til en oplevelse af de helt store for både udstillere og ikke mindst besøgende.
Vores store erfaring med at lave oplevelsesmesser bakket op af unik markedsføring – og i Roskilde er logistikken oven i købet helt optimal. Der er gode transportmuligheder, tilkørselsforhold og gratis parkering.Inspiration til hele livet
Når Boligdage slår dørene op d. 13. og 14. oktober bliver det med seks farveopdelte temaområder, som de besøgende kan rejse igennem.

I Byg og Håndværk kan man bl.a. opleve alt, hvad den gode gør-det-selv mand eller kvinde skal bruge, man kan finde professionelle håndværkere og få råd til at klimaoptimere boligen.

I Interiør og Design er det boligindretning, hygge og god stemning, der er i højsædet.

Den traditionelle Livsstil og Beauty appellerer formentligt primært til de kvindelige besøgende, der så til gengæld kan sende mændene over i området Mand og Co, hvor kvinderne i øvrigt også er meget velkomne.

Livsstil og beautyområdet dækker over skønheds- og wellnessprodukter, mens man i Mand og Co kan få lov til at nørde med elektronik og teknik, lege med biler og smage lidt god whisky og rom.
Endelig finder man alt godt til madlavningen og den søde tand i Mad og Delikatesser og inspiration til friluftslivet i Outdoor og Fritid.
Der er simpelthen inspiration til alle aspekter af boligen og livsstilen uanset, om man er til det indendørs eller udendørs.© 2018 Siguez