Cancerudredning og behandling

Cancerudredning og behandling27 Sep 00:00 - 23:59 - Odense
Dalum Landbrugsskole

Route

Nuklearmedicinske undersøgelser udgør et særdeles vigtigt bidrag ved diagnosticering og monitorering af behandlingens effekt i den enkelte patient ved cancer.

På denne temadag sætter vi fokus på tre typer af cancer, lungecancer, malignt melanom og mammae-cancer. Vi ser nærmere på, hvordan de nuklearmedicinske undersøgelser indgår i udrednings- og behandlingsforløbet.

Patientens perspektiv er naturligvis i centrum her, og du vil derfor møde en patient, som vil fortælle om sit personlige udrednings- og behandlingsforløb.

Rent metodemæssigt zoomer vi ind på udvalgte nuklearmedicinske undersøgelser som:PET/CT
MUGA
GFR
Knogleskintigrafi

Vi ser nærmere på, hvordan alle disse metoder bliver anvendt i udredning såvel som i monitorering af patienternes respons på behandling.


Past Events

Anvendt statistik i Klinisk Biokemi del I - kvalitetssikring

03 Oct 00:00 - 00:01 03 Oct 00:00 - 00:01 - Odense Odense
Dalum Landbrugsskole Dalum Landbrugsskole
I klinisk biokemi anvender vi mange forskellige begreber, tal og statistiske tests til at vurdere kvaliteten af vores analyser. Formålet med dette kursus er at øge forståelsen...   More info

Anvendt statistik i Klinisk Biokemi del II - validering og akkr.

04 Oct 00:00 - 23:59 04 Oct 00:00 - 23:59 - Odense Odense
Dalum Landbrugsskole Dalum Landbrugsskole
I forbindelse med akkreditering og validering på de klinisk biokemiske afdelinger, kan der anvendes forskellige metoder, begreber og statistiske tests til at vurdere og sikre...   More info


© 2018 Siguez