Kira Skov, Godset Kolding

Kira Skov, Godset Kolding20 Apr 20:00 - 23:00 - Kolding
Godset

Route

Kira Skov har skrevet en række personlige sange til sin mand Nicolai Munch-Hansen som døde pludseligt i slutningen af Feb 2017.
Sangene tager udgangspunkt i Kira´s personlige tab, men favner samtidig et universelt tema som vedkommer os alle.

Det musikalske univers udfolder sig i intime rammer med sparsom instrumentering. Elektriske og akustiske guitarer, violin, cello, kontrabas og percussion. Det er sange med historiefortællingen i centrum, med referencer til en sangskriver tradition som bekender sig til bl.a. Leonard Cohen, Joni Mitchell og Townes Van Zandt.

Kira indspiller den nye musik i Portisheads studie i Bristol, med sin mangeårige samarbejdspartner, produceren John Parish (PJ Harvey, Sparklehorse, Tracy Chapman m.fl.) og et særligt band sammensat til lejligheden. Indspilningerne finder sted i Dec. 2017.Kira modtog store anmelderroser for sin turné med Nikolaj Hess i september. Her turen fik tre af de sange som er at finde på hendes kommende plade premiere.

Udgivelsen er sat til d. 16 marts 2018. Flere detaljer vil blive offentliggjort indenfor den kommende måned.

Kira tager på turné med sit band til april hvor hun vil opfører de nye sange live, samt en række udvalgte sange fra hendes efterhånden omfattende bagkatalog.

Line up:
Kira Skov/vokal/guitar

Oliver Hoiness/guitar

Silas Tinglef/Guitar/trommer

Maria Jagt/violin/cello

AC Anders Christensen/bas


Børn to be wild

03 Mar 11:00 - 11:45 03 Mar 11:00 - 11:45 - Kolding Kolding
Godset Godset
Børn to be wild med nyt show. Og hvad mon det bliver: AC/CD for børn , Fars Uge , Rockerbørn danser kædedans , Børn to be Oscar WIlde en rockroman i 2 hævnakter ? Inspirationerne...   More info


© 2019 Siguez