Bliv klogere på din egen robusthed [Kolding]

Bliv klogere på din egen robusthed [Kolding]24 Apr 14:00 - 17:00 - Kolding
Business Kolding

Route

Individets robusthed; hvordan den opstår og skabes samt hvorledes man kan blive klogere på sin egen robusthed og derigennem øge den, hvis man vurderer, det vil være gavnligt.

I en travl hverdag som virksomhedsejer kan man hurtigt komme til at påtage sig flere opgaver end man egentlig har kapacitet til - gennem foredraget får hver deltager mulighed for at afdække sin egen ’stress-profil’.

Der er nogle få kriterier, som er vigtige for at udvikle og fastholde egen robusthed, hvilket kan guide vedkommende hensigtsmæssigt i valget af mængden af daglige valg, der skal træffes blandt aktiviteter, som både tager energi og tilfører energi.

VARIGHED:3 timer inkl. øvelser og netværkspause

MÅLGRUPPE:
Virksomhedsejere, der ønsker at få indsigt og viden om robusthed. I første omgang til glæde og gavn for dem, men er der interesse for det, kan vi udvide med, hvorledes man kan støtte sin(e) medarbejder(e) i at udvikle en større robusthed.

METODE:
I oplægget gives konkrete værktøjer og skabeloner til, hvordan man kan arbejde med sin egen robusthed.

TID & STED:
Tirsdag den 24. april kl. 14.00-17.00 hos Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding.
DANA sørger for forplejning.

TINE CRANIL
har en baggrund som erhvervspsykolog og arbejdede i en årrække, som Human Ressource konsulent i en international virksomhed. Startede for 8 år siden egen konsulentvirksomhed, der fungerer som en full-service personaleafdeling, som assisterer virksomheder med deres personaleudfordringer indenfor trivsel, rekruttering, fastholdelse og afvikling.

Ved udeblivelse, vil der blive opkrævet et no-show fee på kr. 300,-© 2019 Siguez