Lars Lilholt - Storyteller

Lars Lilholt - Storyteller17 Nov 20:00 - 22:15 - Grindsted
MAGION - Sport, kultur & events

Route
More info

Lars Lilholts Storyteller-koncerter blev i sin tid startet som en mulighed for at høre hans sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier. Lørdag den 17. november gæster Lars Lilholt MAGION med kapitel 3 af den anmelderroste Storyteller turné.

Sangenes historier er ikke grebet ud af den blå luft. Det er der sjældent noget, der er med Lars Lilholt. Sangene har således alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv. Repertoiret i Storyteller ”kapitel 3” bliver fra hele bagkataloget samt fra det nyeste album som udkommer i foråret 2018.

I storyteller-konceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil. Der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet:Gert Vincent på el- og akustisk guitar

Tom Bilde på bas, banjo og mandolin

Kristian Fogh trakterer allehånde tangenter

Eddi Jarl på slagtøj.

Alle synger desuden fremragende kor.

Lars Lilholt er en kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Lars Lilholt, der har solgt over 2 millioner albums, har man kunnet høre på de danske scener i en menneskealder. I halvfjerdserne med folkrock-legenderne KrænBysteds, siden 1983 på spillesteder og festivaler med De Lyse Nætters Orkester, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton. Lilholt har også i årevis optrådt som solist og for nylig i duosammenhæng med Shaka Loveless.

Anmelderne skrev fra sidste Storyteller turné i foråret 2017:

Det var ganske enkelt fremragende – stor sangskrivning, sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling. Fem stjerner. (Gaffa)

Man kan diskutere, om han er blevet smukkere med alderen, men han er en fremragende sangskriver og en distinkt sanger, der omgivet af dygtige musikere til fulde fortjener fem stjerner. (Fyns Stiftstidende)

Se mere om koncerten her:

www.magion.dk

www.facebook.com/magion

www.larslilholtband.dk

www.facebook.com/LarsLilholtBand/

Priser: 320 kr. inkl. gebyr / m. spisning 519 kr. inkl. gebyr.

Vigtige tider:

Spisning kl. 18

Dørene åbner kl. 19.30

Koncertstart kl. 20.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Grindsted Musikforening.

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser.

Til koncerter som denne vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til koncerten være reserverede pladser til Jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information.


Sound of Christmas

29 Nov 20:00 - 23:00 29 Nov 20:00 - 23:00 - Grindsted Grindsted
MAGION - Sport, kultur & events MAGION - Sport, kultur & events
MAGION er stolte af at kunne præsentere det storslåede juleshow Sound Of Christmas med et fabelagtigt hold af sangere og musikere. Artisterne jonglerer med de gamle julesange, og...   More info

Det Gode Selskab - Hvam og Øgendahl

10 Apr 19:00 - 22:00 10 Apr 19:00 - 22:00 - Grindsted Grindsted
MAGION - Sport, kultur & events MAGION - Sport, kultur & events
DET GODE SELSKAB Hvam og Øgendahl Onsdag den 10. april kl. 19 2019 Hvam og Øgendahl er en kombi man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men...   More info


© 2018 Siguez