Find din Kraft med yoga & lyd

Find din Kraft med yoga & lyd13 Oct 09:30 - 17:30 - Frederikssund
HjertensFryd

Route
More info

Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller trænger du bare til at gøre noget godt for dig selv?

Gennem enkle men powerfulde yogaøvelser nærer vi din indre ild, så du kan mærke Livskraften strømme gennem dig. Kroppen vækkes til live og sindet beroliges så balancen igen kan indfinde sig i dig.

Lyden vækker og træner din intuition, så du gradvist får mere tillid til det, du mærker indefra. Vi arbejder med din jordforbindelse, evnen til at mærke og sætte sunde grænser og det at sætte udtryk på dig selv.

Workshop’en er en 1-dags workshop men kan med fordel tages som del 1 af en intensiv weekend, hvor søndagens tema er Nydelse og har en helt anden energiLæs om Nydelsesworkshop'en her:
www.facebook.com/events/335642983583703/

Kurset er både for mænd og kvinder og henvender sig til alle med nysgerrighed på selvudvikling, yoga og intuitiv lyd uanset forkundskaber. Yogaen er anerkendende for kroppens grænser.

Pris: 1200,- inkl. let frokost, kaffe, te og snacks. Du får begge dage for kun 2150,- spar 250,-

Hvorfor er kombinationen af yoga og intuitiv lyd så fantastisk?

Vi inviterer dig ind i et rum, hvor du er perfekt præcis som du er! Uanset om du har prøvet yoga og/eller intuitivt stemmearbejde før, så er der plads til dig her.

Mange tror yoga handler om at være meget smidig og se ud på den rigtige måde, for at det virker og føles godt. Samtidig er der også mange, der er bange for at give lyd, hvis vores stemme nu ikke lyder flot og perfekt. Sådan er det ikke hos os.
I HjertensFryd og Kraftsang brænder vi for at fortælle dig, at du er perfekt, som du er, og vi vil lære dig at det, du mærker er det rigtige!

På dette kursus arbejder vi med den fantastisk, gensidigt støttende effekt, som lyd og yoga har på hinanden. Med yogaen bruger vi kroppen som redskab til at ændre den måde energien flyder i kroppen på, og med den intuitive lyd inviterer vi vores sjælsfrekvens – altså den mest lysende og vise del af os med ind i arbejdet, så Det vi føler indeni kan høres og ses på kroppenHelt konkret arbejder vi med den måde åndedrættet bevæger sig på i hver enkelt yogastilling og giver lyd på udåndingen. Inden vi kombinerer lyden med yogaøvelserne, introduceres du til hvordan du finder ind i den intuitive lyd. Alle yogaøvelserne guides grundigt, så det er nemt at lære for alle.

Vi har oplevet på egen krop og hos tidligere kursister at:

- lyden frisætter spænding og intensitet i en yogastilling, så du kan blive længere tid i stillingen og synke dybere ind i dig selv

- lyden frisætter også tankerne og hjælper dig til at mærke og være sammen med kroppen uden at gøre den forkert

- lyden puffer dig kærligt ud af din comfort zone og giver dig mod til at lade dig selv blive hørt med alt hvad du er.

- arbejdet med lyd og yoga hjælper dig på sigt med at flytte fokus fra bekymring og angst til et mere positivt livssyn hvor du vil opdage, at der er en masse ting du selv kan gøre for at få det endnu bedre med dig selv og dit liv

Hvad får du med?

- en værktøjskasse til arbejdet med at finjustere din egen vibration i kroppen.

- et kærligt puf til at komme i gang med at tage styrken og ansvaret for din egen lykke hjem til dig selv

- støtte til at tage skridt som aktivt kan styrke dit fundament og bringe dig tættere på der, hvor du gerne vil være med dig selv og dit liv

- en tryg gruppe hvor du kan være dig selv, slappe af, og læne dig ind i

Om underviserne:

BirgitteHelena har 10 års erfaring med lydhealing & terapeutisk stemmearbejde og er indehaver af Kraftsang, hvor hun driver privat klientpraksis og undervisningsvirksomhed. Fundament i det intuitive stemmearbejde er den internationale lydhealingsmetode Soul Voice®, som BirgitteHelena underviser i som den eneste i Danmark pt.

BirgitteHelena arbejder med mange typer klienter i sin praksis. Fælles for dem er, at de ønsker sig frisat af begrænsninger af fysisk, følelsesmæssig eller mental karakter og ønsker at højne egen vibration og bevidsthed. Uanset hvem du er, brænder hun for at vise dig vejen tilbage til dig selv gennem din intuitive stemmes kraft & potentiale. Hun går selv sjælens og kærlighedens vej gennem stemmens værktøj og arbejdet med naturspiritualitet.
Læs mere på www.kraftsang.dk

Christina Guldberg arbejder gennem yoga og terapi med selvudvikling på højeste plan. For 12 år siden dedikerede hun sit liv til selv at gå hjertets vej med ønsket om at inspirere andre til at gøre det samme. Hun er indehaver af centret HjertensFryd, der skaber rammerne for alt fra yogakurser, naturspirituelle workshops, reikihealing og regressionsterapier. Hun har stor succes med sine selvudviklingsforløb, hvor deltagere i samråd med hende sammensætter det helt rigtige forløb for at få løst en specifik udfordring i deres liv, hvadenten det er stress, parforhold eller karriere der slår knuder. Med sin hjertevarme og sympatiske natur føler man sig set, som den man bedst kan lide at være i hendes nærhed.
Læs mere på www.hjertensfryd.com


Past Events

Nydelse med yoga & lyd

14 Oct 09:30 - 17:30 14 Oct 09:30 - 17:30 - Frederikssund Frederikssund
HjertensFryd HjertensFryd
Nydelse er en af de bedste veje til at søge ned i kroppen og give slip på alt det du burde og skulle. Nydelsen er også et fint redskab til at integrere de nye skridt du har taget...   More info


© 2018 Siguez