Power of Mindfulness 1 - Kursus og Retreat på Mallorca

Power of Mindfulness 1 - Kursus og Retreat på Mallorca22 Apr 08:00 - 28 Apr 16:00 - Copenhagen
Mindfullife v/ Eve Bengta Lorenzen

Route
More info

En uges mindfulness ophold på toppen af bjerget Cura, Mallorca i foråret 2017.

OPLEV de svalende, hemmelige klippehuler nedenfor klosteret, den duftende vilde fauna, den skønne mad, den varme cortado med udsigt til middelhavet, det milde solrige forår og ikke mindst nærværet med os selv og hinanden gennem et vores mest populære og dybdegående retreats og kurser.

Power of Mindfulness 1 – Entering Presence, er vort klassiske kursus og retreat på Mallorca. En uges udvikling og træning af mindfulness værktøjer til at håndtere stress, genfinde din naturlige balance, styrke dit fokus, samt evne til ægte fordybelse og udvikling.I vores højeffektive kultur forsøger vi ofte at finde en teknik, en ny idé eller en “pille”, et hurtigt fix, der hurtigt kan reducere stress når vi har brug for det. Men hvis vi aldrig lærer at stoppe op og virkelig lytte til os selv, hvor realistisk er det så at vi får chancen for at mærke den virkelige årsag til stress? Og hvordan skal vi kunne mærke noget der er sandere og dybere end det vi allerede kender til, hvis vi aldrig tager tiden til os selv?

En dyb forankring i mindfulness kan hjælpe til at skabe mere sammenhængende og effektive arbejdsmiljøer. Det kan også føre til en forbedret personlig evne til at identificere og løse problemer, og til at tage konstruktive beslutninger, som gør arbejdet mere tilfredsstillende, både for os selv og for dem vi arbejder sammen med.

Mindfulness træning lærer os at dvæle i dyb afslapning og opmærksomhed, og at bringe disse kvaliteter ind i ethvert aspekt af vores personlige og professionelle liv. Den stress reducerende effekt af meditation hænger nøje sammen med den voksende evne til nærvær og indsigt. Den udspringer fra éns egen evne til at være i stilhed og ikke-handlen med vågen opmærksomhed.

Retreatet er ikke for “tøsedrenge” eller for dem der rutinemæssigt undgår at mærke hjertets længsel efter større nærvær. Det kræver mod og vilje at komme helt til stede i sit eget liv. Dette retreat er dybtgående introduktion og træning i Mindfulness af landets mest erfarne undervisere. Hvad end du er ny eller allerede er bekendt med mindfulness, vil du vende hjem med fornyet indblik, indre ro, balance og overblik i hverdagen!

INDHOLD:

Intensiv træning i Mindfulness Meditationer
Individuelle og gruppeøvelser
Perioder med Stilhed
Spørgsmål og dialog
Tid til refleksion, integration og afslappelse
Mindful Movement og Yoga

MÅL OG UDBYTTE:

At kunne genetablere indre ro i sind og krop
At opleve øjeblik til øjeblik ikke-dømmende, ikke-reaktiv opmærksomhed
At kultivere og bevare mindfulness i dagligdagen
At kunne generere effektive og autentiske løsninger privat såvel som professionelt
Udvikling af sin indre klarhed, retning og evne til at træffe beslutninger.
Forbedret evne til at håndtere stress-situationer
Øget koncentrationsevne og kreativitet
Udvikling af større kontrol, balance og ro
Bedre evne til at kommunikere konstruktivt
Fysisk og mental afslapning og veltilpashed

Lidt om programmet:

Vi ankommer til klostret søndag, med godt tid til indkvartering inden middagen, hvorefter undervisningen begynder. De fleste af de efterfølgende dage er der undervisning 4 gange om dagen, men der vil altid være en god lang middagspause til praksis og integration på egen hånd fx i form af gåture i de storslåede omgivelser. En del af kurset vil foregå i stilhed og hele retreatet er en god mulighed for at holde fri fra mobiltelefoni osv. Ud over undervisningen, vil der være mulighed for at booke individuel vejledning. Lørdag er der afslapning og afrejse.

Lidt om stedet:
Dette intense Mindfulness forløb afholdes på et af Mallorcas ældste klostre beliggende i utrolige natur omgivelser. Stedet er kendt for sin skønhed samt den fantastiske 360 grader panorama udsigt over hele øen, så langt dit øje kan række – maden er traditionel Majorkinsk.

Professionel massage:
Som en ekstra ting har vi arrangeret massage på klostret med nogle af Mallorca´s dygtigste, mest veluddannede massører og fysioterapeuter.Man kan bestille 30,60 eller 90 min. Indian Head massage, Aroma Therapy Massage, Sports Massage, Stress Release Massage eller Foot Massage

TILMELDING:

kontakt@mindfullife.dk

PRIS:
kr. 14.500, – (plus moms for fradragsberettigede).

Prisen inkluderer:

intensiv undervisning og træning i mindfulness meditation (40 lektioner)
Fly tur/retur (afrejse fra Kbh), transport til og fra Palma lufthavn
Enkelt værelse med eget bad og toilet
Fuld pension – morgenmad og 3 retters menu frokost og aften, samt vand, sunde snacks og frisk frugt fra øen under undervisningen.
Træningsmanual og cd

UNDERVISERE:
Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen

NB! Retreatet kræver ingen forudgående erfaring med eller kendskab til mental træning eller Mindfulness, men er adgangsgivende til videregående mindfulness uddannelser. The Power of Mindfulness på Mallorca giver samme merit som et 8 ugers MBSR kursus i forhold til optagelse på MBSR Instruktøruddannelsen

MERE INFO:
mindfullife.dk/mindfulness-retreat/power-of-mindfulness-mallorca/


Past Events

MBSR & MBI - Mindfulness Instruktøruddannelse 2017 (7 årgang)

14 Nov 09:00 - 12:00 14 Nov 09:00 - 12:00 - Copenhagen Copenhagen
Mindfullife v/ Eve Bengta Lorenzen Mindfullife v/ Eve Bengta Lorenzen
NB Ny dato Nyt hold starter op den 14 november 2018 http:/mindfullife.dk/uddannelse/mbsr-uddannelse/ Ønsker du at bevæge dig i dybden og kunne arbejde professionelt med...   More info


© 2019 Siguez