Simon Krohn - Filosofien bag yoga

Simon Krohn - Filosofien bag yoga23 Aug 19:00 - 21:00 - Charlottenlund
Ordrup Gymnasium

Route

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Simon Krohn, forfatter til den anmelderroste bog "Nærmere noget", giver i dette foredrag en underholdende introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.
Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi.

Om Simon Krohn:
Simon Krohns første møde med yoga var i 1996, hvor en Indisk munk viste ham seks yogastillinger og en meditationsøvelse, og sagde: "Gør det hver dag og kom tilbage om en uge". Idag lever han af at undervise i yoga, meditation og filosofi og er certificeret som E-RYT 500 hos Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med speciale i indisk filosofi og har boet og studeret yoga og yogafilosofi i Indien, Australien og USA. Han er desuden efteruddannet i kropsterapi.Simon Krohn har udgivet bogen 'Nærmere noget – Filosofien bag yoga'. Den giver en introduktion til yogafilosofi, så du både kan forstå og mærke tankerne. Bogen fik fem hjerter af Politikens anmelder, og du behøver hverken tro på reinkarnation eller dyrke yoga for at genkende dig selv i den indiske filosofi.


Past Events

OG Science: Verden i nanometer-skala

10 Apr 19:30 - 21:30 10 Apr 19:30 - 21:30 - Charlottenlund Charlottenlund
Ordrup Gymnasium Ordrup Gymnasium
OG Science-foredrag ved Tue Hassenkam, lektor ved Nano-science Center, Kemisk Institut på Københavns Universitet: De fleste af de processer, som foregår i naturen, både inde i os...   More info

Forårskoncert med BeSharp

03 May 19:00 - 22:00 03 May 19:00 - 22:00 - Charlottenlund Charlottenlund
Ordrup Gymnasium Ordrup Gymnasium
Be Sharp synger forårskoncert den 3. maj kl. 19.00 i Ordrup Gymnasiums Kantine. Entré: 50 kr. Studerende: 25 kr. Vi ses...   More info


© 2019 Siguez