Seniorrejse til Kroatien

Seniorrejse til Kroatien13 Oct 06:00 - 21 Oct 18:00 - Brørup
Papuga A/S

Route
More info

ISTRIEN - det mere ukendte KROATIEN.

Udfluger:
Krk: Vi skal på guidet rundvisning i vores værtsby Krk, der byder på hyggelige smalle gade, en flot domkrike og mange cafér og restauranter, Vi kører en smuk tur gennem et dalområde, og besøger en vingård, hvor vi får lov at smage på vinen. Vingården byder også på en let frokost. Vi sejler til øen Kosljun og besøger klosteret på den lille ø.

Opatija: Vi besøger Opatija, som består af hyggelige gamle bygninger. Opatija er en mondæn gammel badeby med pompøse bygninger, dejlige kurbade og en 12 kilometer lang strandpromenade. I Opatija besøger vi en chokoladefabrik, hvor vi får en rundvisning og smagsprøver . Der vil også blive tid på egen hånd til at udforske byen, som er en af Europas ældste turistbyer. Byen har et mildt klima, og er et meget vellidt feriested.Bådtur: Vi tager på en sejltur og ser den flotte kyst fra søsiden. Båden sejler til Krk broen, hvor vi ser den imponerende bro nedefra. På sejlturen får vi lækker lokal fiskefrokost.

Istrien, Rovinj & Porec: Heldagsudflugt til Istrien, hvor vi besøger Rovinj, der i 1700 tallet var blandt de største og rigeste byer på Adriaterhavskysten, Rovinj, er også en af de mest romantiske byer med i Kroatien, med pastelfarvede huse, langs havnen og snævre brostensbelagte gader. Byen har også tilnavnet "mini-montmatre", - nyd evt. udsigten fra det 60 m høje klokketårn midt i byen. Frokost på hyggelig landsted vej fra Rovinj til Porec. I Porec skal vi på byrundtur og se bl.a. det livlige hovestrøj Decumanus, de smukke venetianske huse og Euphrasius-basilikaen fra 500-tallet - et af det bedst bevarede byzantisnske bygningsværker i Europa. På vejen tilbage til Krk, gør vi stop i Buzet, til et besøg på et cognac distilleri. Naturligvis med prøvesmagning.

Der vil være 1 dag på egen hånd, hvor man kan udforske Krk, slappe af, gå ture og/eller bade

Dag 8 & 9: Hjemrejse med mellemovernatning i Sydtyskland, og hjemkomst først på aftenen.
Prisen er inkl.:
Busrejse 9 dage, 8 x hotelovernatninger i delt dobbeltværelse inkl. ½-pension, (heraf 1 gallamiddag med musik), fri drikkevarer (Øl, vin og juice ml. kl. 18.30-20.30) på hotellet i Krk, 2 x frokost, sejltur og entré til Kosjlun ø og kloster, vinsmagning, udflugt til Opatija, Rovinj og Porec samt besøg på chokolademanufaktur med prøvesmagning, sejltur inkl. frokost, entré til Euphrasian Basilikaen, besøg på cognac distilleri med prøvesmagning, lokalguider til 2 udflugter, samt dansk rejseleder på hele turen.

Rejsegarantinummer: 1019

Hoteller

Gode 3-stjernet hoteller i Tyskland på ud- og hjemturen.

I Kroatien bor vi på det skønne Hotel Drazica***.
Hotellet ligger lige ved stranden, kun 800 m fra centrum af Krk. Det har 2 udendørs swimmingpools samt forskellige idrætsbaner.
Der tilbydes live musik og diverse former for underholdning samt gratis WiFi på selve ejendommen. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, køleskab og eget badeværelse med hårtørrer.
Gæster på Drazica Hotel kan nyde typiske kroatiske og internationale retter i restauranten, som ligger i stueetagen, eller på den store terrasse.
Man kan også købe souvenirs og strandtilbehør på selve ejendommen, og der tilbydes desuden valutaveksling.
Hotellet har også et fitnesscenter, en tennisbane, en minigolfbane og en massageklinik.

Læs mere her: www.papuga.dk/product/seniorrejse-til-kroatien-den-13-21-oktober-2018-936/


Temarejse til Auschwitz, Dresden, Krakow og Berlin

12 May 07:00 - 18 May 10:00 12 May 07:00 - 18 May 10:00 - Brørup Brørup
Papuga A/S Papuga A/S
Vi har igen allieret os med Danmarks førende Auschwitz-ekspert, lektor Peter Langwithz Smith, som igen tager os med på en rejse, hvor hovedtemaet er et omfattende besøg i...   More info


© 2018 Siguez