Platt-Form

Platt-Form09 Nov 20:00 - 22:00 - Aarhus
Musikhuset Aarhus

Route

Den Reumert-vindende satiretrio Platt-form er aktuelle med nyt show i Musikhuset.

Publikum skreg af grin og anmelderne kastede stjerner efter PLATT-FORMs første forestillinger, "Har du set min nissehue, mor?" og "Et form for show". Nu er er de Reumert-nominerede satiremestre endelig tilbage med et nyt, bragende musikalsk og hylende morsomt show.

Må en hvid heteroseksuel mand overhovedet mene noget? Er bloggere virkelig klogere end professorer? Vil Jesus kunne lide jødekager? I PLATT-FORMs nye show, "En smule i overkanten" udleverer Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby endnu en gang danskerne, og ikke mindst hinanden, med bidende satire, vanvittige kostumer og masser af velklingende ørehængere.Nervepirrende at stå ansigt til ansigt med publikum Tiden siden sidste show har PLATT-FORM blandt andet brugt på at underholde P1s satirehungrende lyttere, men nu er det tid til at komme ud foran et livepublikum igen:

"Vi har levet et trygt liv bag mikrofonerne i radioen, så det er spændende og lidt nervepirrende igen at skulle stå ansigt til ansigt med vores publikum. Især fordi det jo er vores helt egne tekster og sange, vi optræder med. Men vi satser på at få publikum til at grine lige så meget som sidste gang", siger Mille, Laus og Jakob.

Ligesom de to første shows, har de tre skuespillere også selv skrevet og produceret En smule i overkanten.

De udgiver løbende sange på Facebook, som kommer til at indgå i En smule i overkanten.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.


Hvam og Øgendahl - Det Gode Selskab

28 Mar 19:00 - 29 Mar 21:00 28 Mar 19:00 - 29 Mar 21:00 - Aarhus Aarhus
Musikhuset Aarhus Musikhuset Aarhus
Hvam og Øgendahl er en kombi man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen tager de ud på en stand...   More info

Flashdance - The Musical | Musikhuset

20 Apr 20:00 - 28 Apr 17:00 20 Apr 20:00 - 28 Apr 17:00 - Aarhus Aarhus
Musikhuset Aarhus Musikhuset Aarhus
Flashdance The Musical er fortællingen om den unge, stærke kvinde Alex Owens, der kæmper for at udleve sin drøm om at blive professionel danser. Hun møder mange udfordringer på...   More info


© 2019 Siguez