En aften med Viggo Sommer

En aften med Viggo Sommer10 Nov 18:00 - 22:30 - Aakirkeby
Ekkodalshuset

Route

Det er Mortens aften, og vi arrangerer en intimkoncert med d'herre Nattergal: Viggo Sommer.

Vi bliver en lille sluttet forsamling på max 43 gæster og kommer helt tæt på Sommers musikalske univers.

Fire gange tidligere har Viggo Sommer gæstet Ekkodalshuset, som efterhånden må betegnes som hans bornholmske hjemmebane. Alle koncerter har de foregående år med Sommer været totalt udsolgte, så der er ingen vej uden om den herre nattergal i 2018.

Med sig denne gang har Viggo sin faste saxofonist, Ulrik Bust. Ulrik har bl.a. har spillet med navne som Lisa Ekdahl, Lis Sørensen, Peter Belli, Ivan Pedersen, Henning Stærk, Ester Brohus, Allan Olsen, Billy Cross, Søs Fenger, Poul Krebs, Rock Nalle, Peter Viskinde og mange, mange flere.Der er sat vand over til en intimkoncert som bliver hylende morsomt og ikke mindst med musikalsk leg på højt niveau: En grov blanding af Viggo Sommers vestjyske sange, lidenskabelige saxofonsoloer, vandrehistorier, glemte vittigheder, funklende improvisationer og det helt store grin!!

Alt monteret på en kærlig bund af The Blues ... Vestjysk blues & røverhistorier!

På begge aftenener d. 9. og 10. november serveres der forinden sprød and med hele molevitten – alt hjemmelavet fra bunden, som hvor farmor lavede den.

Dørene åbnes kl. 17:30
Buffet kl. 18:00
Show kl. 20:00


Past Events

En aften med Viggo Sommer

09 Nov 18:00 - 22:30 09 Nov 18:00 - 22:30 - Aakirkeby Aakirkeby
Ekkodalshuset Ekkodalshuset
Det er dagen før Mortens Aften og vi arrangerer en intimkoncert med d'herre Nattergal: Viggo Sommer med bespisning (Mortens and, selvfølgelig). Vi bliver en lille sluttet...   More info


© 2019 Siguez