Bornholms Affaldsindsamlingsdag

Bornholms Affaldsindsamlingsdag22 Apr 08:00 - 16:00 - Aakirkeby
Bornholms Landbrug & Fødevarer

Route

Vi rydder op på Bornholm!
Deltag i årets affaldsindsamlingsdag den 22. april. Tag en tur på landet og saml affald sammen i grøftekanterne eller tag en tur langs kysterne og saml affald sammen på strandene eller gå en tur i din by og saml affald sammen eller tag en tur i naturen og saml affald sammen, hvor det ikke hører hjemme. Vi rydder op og gør klar til forår og sommer!

Bornholms Landbrug tager initiativ til at lave en affaldsindsamling af affald der ligger i naturen, langs vejene eller hvor affaldet egentlig ikke hører hjemme.
Affaldsindsamlingen gennemføres i samarbejde med Bofa, DN Bornholm og de Bornholmske Borgerforeningers Samvirke (BBS).

HVORNÅRIndsamlingen kan gennemføres i løbet af hele dagen den 22. april, men modtagelse af affald på Kannikegaard sker kun i tidsrummet 13-15 og ved Bofas containerpladser kun i åbningstiden.

HVORDAN
Som borger tager man 2 sække med ud på en tur søndag den 22. april og samler affald sammen, dér hvor man nu kunne tænke sig det. 2 sække fordi, så kan man sortere affaldet med metal og glas i én sæk og øvrigt småt brændbart i den anden sæk.
Affaldet kan afleveres på Bofas containerplads i Nexø, Olsker eller Rønne hele dagen i åbningstiden eller hos Bornholms Landbrug på Kannikegaard i Aakirkeby i tidsrummet mellem kl. 13-15.
Her måles volumen op, for at vi som afslutning på dagen kan opgøre, hvor meget affald der er samlet sammen fra områder, hvor det ikke hører hjemme.

HVEM KAN DELTAGE
Så mange som muligt og gerne mange landmænd, medlemmer og kunder ved Bornholms Landbrug. Derudover så mange borgere på landet og i byerne som tager på en affaldsudflugt enten i byen eller udenfor byerne og samler ind.
Bofa deltager ved at have en separat afmærket modtageplads på dagen, så vi kan se, hvor meget affald der er blevet samlet sammen denne dag.

KONKURRENCE
Hver borger, der afleverer affald på indsamlingsdagen ved de designerede steder og containere, modtager et lod, og der trækkes lod om en vingave på hvert indsamlingssted.
På Kannikegaard serveres der kaffe, te, sodavand og kage i indsamlingsperioden mellem kl. 13-15 til de landmænd og borgere, der afleverer affald her.
Bofa vil også byde på forfriskninger på containerpladserne.


Past Events

Foodservice markedet - Intromøde

12 Apr 15:00 - 18:00 12 Apr 15:00 - 18:00 - Aakirkeby Aakirkeby
Bornholms Landbrug & Fødevarer Bornholms Landbrug & Fødevarer
Kære lokale fødevareproducenter og køkkener. Kender du foodservice-markedet? Ved du, hvordan man kan levere til en foodservice grossist? Kunne du tænke dig at levere til et...   More info


© 2019 Siguez